MASTER CLASS

MASTER CLASS

Het eren van elk "Verloren Kind" is van belang. Niet alleen voor de getroffen moeders en vaders als traumaverwerking. Bovenal voor de levende kinderen die volgen.

 

HET VERLOREN KIND IN JE SYSTEEM

HET VERLOREN KIND IN JE SYSTEEM is een 10-daagse SYSTEMISCH MASTER CLASS waar je Systemisch aan de slag gaat met 5 grote thema's die verweven zijn met pré- peri- en postnataal verlies.

Deze opleiding bestaat uit 10 volledige dagen, gespreid over 5 tweedaagsen, waar we de tijd en ruimte nemen om diepgaand deze thema's te onderzoeken, voorbij en in de praktijk gelijklopend met het rouw- en verliesproces.

Deze opleiding vanuit Systemisch Bewustzijn en vanuit het diepste respect voor al wat er mag zijn, is een onmisbare aanvulling voor wie een leidersrol wil opnemen om dit thema mee (en meer) professioneel in kaart te brengen.

Zowel bij begeleiding van wie dit meemaakt, alsook om dit thema "tot volwassenheid" te brengen in onze samenleving.

VOOR WIE?

(1) voor ervaringsdeskundigen die hun persoonlijke rouwproces au sérieux hebben genomen
(2) voor professionele procesbegeleiders: coaches, consulenten, therapeuten die hun klanten met dit soort verlies nog sterker willen bijstaan bij al hun vragen en procesfacetten
(3) voor begeleiders tijdens zwangerschap en geboorte (doula's, vroedvrouwen, gynaecologen, verpleegprofessionals, etc.)
(4) voor professionelen in alle sectoren die in verbinding moeten gaan met wie dit meemaakt (ambtenaren aan de dienst bevolking; uitvaartverzorgers; verzekeringswezen; politiek; etc.)

WAT NEEM JE MEE UIT DEZE MASTER CLASS?

(1) Je gaat naar huis met een diepgaand begrip & toe te passen oefeningen van de systemische noties specifiek toegepast op de thematiek "Het Verloren Kind"
- Plaats, Positie en Rol
- Persoonlijk geweten, Familiegeweten, Collectief geweten
- Transgenerationeel Trauma
- In dienst genomen zijn van
- ...

(2) Je leert verschillende concrete toepassingen van systemisch werk en opstellingen, die je dan in je eigen professionele context kunt inzetten.

(3) Je krijgt hand-outs van de theoretische ijkpunten

(4) Je gaat zelf aan de slag in die tweedaagsen met opstellingen en je gaat ook zelf aan de slag met jouw thematieken.

(5) Je wordt persoonlijk opgevolgd en begeleid tussen de lesblokken in, zowel in casuïstiek als in je persoonlijke proces.

(6) Je krijgt gratis het e-book "Mandala's & Lava"

(7) Je zal je aan het einde van deze training bovenal veel sterker op je plek voelen binnen deze thematiek, van waaruit je nog concreter jouw leiderschap kan opnemen wat jouw betekenis is in dit thema.

 

CONCREET

Start- en einduur trainingsdag: van 9u00 tot 17u00.

donderdag 22 en vrijdag 23 april 2021

donderdag 06 en vrijdag 07 mei 2021

donderdag 20 en vrijdag 21 mei 2021

donderdag 03 en vrijdag 04 juni 2021

donderdag 17 en vrijdag 18 juni 2021

 

LOCATIEhttps://www.hotelnazareth.be/

Deze locatie aan E17 is vlot bereikbaar en gratis parking is voorzien. 
Wie wenst kan tijdens deze tweedaagsen kiezen voor een overnachting en kan bij vermelding van deze opleiding genieten van 10% korting.
Tijdens de opleidingsdagen is ook telkens koffie, thee, versnaperingen én een middaglunch inbegrepen in de prijs.  

 

AANTAL DEELNEMERS?

Deze opleiding gaat van start bij minimum 6 deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers houd ik op 10, zodat de hoogste persoonlijke opvolging verzekerd blijft.

 

JOUW INVESTERING?

Jouw investering voor deze Master Class Systemisch Werk met "Het Verloren Kind in het Systeem" bedraagt 2.121€ exclusief BTW. Gebruik maken van de KMO Portefeuille is mogelijk, waarbij de overheid tot wel 40% steunt. Hierdoor is jouw werkelijke investering nog 1.001,88€ plus het BTW-bedrag.

 

MEER INFORMATIE

Stuur jouw vraag gerust door naar hallo@systemsofthesoul.be of vraag via het online contactformulier naar de informatiebrochure en ontvang die bij je thuis. 

MASTER CLASS