Voor Wie

Voor Wie

Systems of the Soul Coaching is er voor wie verlichting en beweging zoekt waar hét Leven gestopt is met stromen. 

Systems of the Soul biedt diep transformerende inzichten en begeleidt al wie de verbinding met zichzelf, de situatie, de systemen en de wetmatigheden aangaat om dit dan in het lichaam en in het hart te integreren. 

Systemisch Werk werkt ín en samen mét de meest complexe situaties voor wie zelf wil werken. Alleen op deze manier worden de meest authentieke, intrinsieke en dus juiste bewegingen zichtbaar waardoor je -misschien voor het eerst- bewust kan kiezen welke patronen je wenst te behouden of welke je wenst te alterneren.

Systems of the Soul is dus zeker de juiste partner voor wie zoekt naar en zich vindt in de volgende waarden: 
  • Persoonlijk Leiderschap - Het willen opnemen van het eigen Levenspad en de daarbij horende verantwoordelijkheid voor de eigen keuzevrijheid
  • Open (leer)Houding - Wie inzichten zoekt vanuit angst of oordeel kan slechts een zeer beperkte input van Kennis opnemen. Wie oefent om oordeelloosheid te laten groeien, krijgt een onuitputtelijke verbinding met de bron van Wijsheid.
  • Intrinsieke interesse in een Multidisciplinariteit - Waar de veelheden mogen zijn, worden de toegepaste wijsheden aangeboord uit de kunsten, psychologie, sociologie, antropologie, geschiedenis, filosofie, geneeskunde, metafysica en de mystiek.
  • Investering in de persoonlijke mentale en fysieke draagkracht en weerbaarheid - Integratie van Wijsheid en Transformatie naar meer Balans in de veelheid vergt eerder lichaamswerk dan mentaal werk.  In Systemisch Werk is "muscle memory" als een aan te wenden bron om duurzame transformatie te bekomen. Het persoonlijk werk vergt als het ware "spiertraining". 

Voor Wie