Over Katrien

Over Katrien

Beste Ziel,


Ik ben Katrien Debevere en ik ben systeemcoach, systemisch werker en opsteller. Daarnaast ben ik ook vrouw, mama van een sterrenkindje Mila* en sinds april 2020 haar grote kleine zus, Amelia. Samen met mijn partner ambieer ik een bezield leven, omringd door zoveel mogelijk natuur in de Vlaamse Ardennen. Die bezieling wens ik ook ten dienste te stellen aan al wie zoekende is naar verlichting in zijn/haar eigen leven. 

Daarnaast wens ik zoveel mogelijk de moed om kwetsbaarheid te laten zijn als kracht te promoten! "To walk the talk", deel ik dan ook mijn eigen kwetsbare verhalen als keynote speaker, blogger, vlogger en docent.  Tegelijkertijd ben ik zelf student aan de School voor Systemisch Bewustzijn onder deskundige (bege)leiding van Master Hilbrand Westra in Nederland. 

Mijn essentie is de soms donkere diepte in gaan om tot de kern van een probleem of vraagstuk te komen.  Met een steeds groter wordende oordeelloosheid naarmate de ingenieuze connecties met alles ook duidelijk worden.  Dat bracht mij als coach uiteindelijk bij Systemisch Werk.  Het biedt de diepste transformerende inzichten en ervaringen die de Ziel uit een SOS-situatie kunnen tillen, voor wie vooral op zoek is naar authentieke antwoorden in zichzelf en met respect voor het Al.

Ik sta garant voor een onvoorwaardelijke oordeelloosheid om je hierin te begeleiden. Mijn liefde en ontzag groeien elke keer bij het mogen getuigen van wat zich mag ontvouwen van binnenuit.   

Over Katrien